Доставка

За клиентите на територията на Р. България предлагаме доставка в цялата страна с набор от опции за доставка, които отговарят на вашите нужди. Независимо дали имате нужда вашите продукти да бъдат доставени до прага ви или до местно място за получаване, ние имаме решение за вас.

В някои случаи продукти, които в момента не са на склад, също могат да бъдат налични за доставка с известен период на изчакване. Нашият екип ще ви предостави приблизително време за доставка за всички изчерпани артикули и ще ви държи в течение за статуса на вашата поръчка.

Срокът за доставка се уточнява предварително между двете страни.

Поръчки над 100 лв. са с безплатна доставка за територията на София Област. На всички поръчки под 100 лв. автоматично се начисляват 10 лв. за доставка.

Поръчки над 3,000 лв. са с безплатна доставка за останалите населени места на територията на Р. България. На всички поръчки под 3,000 лв. автоматично се начисляват 150 лв. за доставка.

При получаване на стоката, клиентът задължително я преглежда и ако констатира забележки, недостатъци, нередности и др., незабавно информира лицето извършващо доставката. Ако това не бъде направено, се счита, че стоката е приета без забележки и на по – късен етап не могат да бъдат предявявани претенции.

Всеки уред е придружен с инструкции за експлоатация, която е прикрепена към опаковката на уреда. От нашия сайт също могат да бъдат изтеглени инструкции за експлоатация.