За нас

Ние сме официално одобрен партньор и вносител на реномираната марка FRANKE в България.

Споделяме вярването, че кухнята е сърцето на дома, затова предлагаме пълната гама от висококачествени продукти, които да ви помогнат да създадете идеалното пространство. От мивки и кранове FRANKE до изцяло оборудвани кухненски работни плотове и системи за управление на отпадъците, ние разполагаме с всичко необходимо, за да направите вашата кухня функционална, стилна и ефективна.

В допълнение към нашите продукти за кухнята, ние предлагаме също така гама от уреди и аксесоари, включително пречистватели на въздух и вода, аспиратори и др. Екипът на FRANKE е посветен на това да бъде в крак с най-новите тенденции и технологии, така че можете да сте сигурни, че получавате най-добрите продукти на пазара, произведени в Швейцария, Италия и др. страни от ЕС.

Ние разбираме, че изборът на правилните продукти за Вашия дом може да бъде огромен, поради което предлагаме компетентна подкрепа и помощ, за да ви помогнем да вземете информирани решения. Нашият екип винаги ще се радва да отговори на всички въпроси, които може да имате, и да предостави насоки относно избора и монтажа на продукта.

Безплатна доставка на територията на София област за поръчки над 100 лв.

Безплатна доставка до останалите населени места в България за поръчки на едро над 3,000 лв.